Instagram

Pratite nas na Instagramu.

Facebook

Pratite nas na Facebook-u.

YouTube

Pratite naš YoutTube kanal.

Voda

Surfovanje

SUP Daska (stand-up), daske za veslanje

Stand up paddling (SUP) ili veslanje na dasci je poslednjih godina jedna od sportskih disciplina sa najvećom ekspanzijom na globalnom nivou. Popularnost ove discipline nije slučajnost – pogodna je za sve uzraste, ne zahteva posebnu fizičku pripremu, brzo se savlada, ima pozitivan uticaj na zdravlje (pospešuje ravnotežu, izdržljivost, snagu i održavanje „fit“ forme). Za svega pola sata učenja, možete krenuti u nove avanture „šetajući na površini vode“ I na ovaj način obići prelepe meandre Zapadne Morave.

Ovčarsko Kablarska Avantura

Veslanje

Ovčarsko Kablarska Avantura

Kajaci i Kanu

Aktivnost na vodi koja razvija celo telo, a pored toga je i jako zabavna jer možete obići prelepa mesta. Nudimo vam Kajake i kanue(jednosede i dvosede) pogodne za svakoga(stabilni i sigurni) uz svu neophodnu prateću opremu. Obiđite prelepe predele Zapadne Morave uz aktivan boravak na vodi.

Kanjanoning

Vođenjenje tura po Srbiji i Crnoj Gori

Kanjoning je avanturistička aktivnost koja podrazumeva prolazak kroz kanjone, koji se nalaze u podnožju planina u fascinantnoj i netaknutoj prirodi savladavanjem prirodnih prepreka poput vodopada, kaskada, prirodnih bazena (kazana). Tom prilikom koriste se različite veštine hodanja i tehnike kao što su otpenjavanje, penjanje, spuštanje niz uže, pešačenje po eksponiranom terenu ili vodenom toku, provlačenje kroz uske procepe, skakanje u vodu i plivanje. Vođenje grupa kroz kanjone Tribuća(Valjevo), kanjon Nevidio(Crna Gora) i mnoge druge kanjone u okruženju. Očekuje vas nezaboravna avantura!

Ovčarsko Kablarska Avantura

Ronjenje

Ovčarsko Kablarska Avantura

Obuke i zaroni

Vođenje zarona od strane sertifikovanih instruktora na području Srbije i crnogorskog primorja. Zavirite u podvodni svet i posetite jezera Zaovine, Vučkovica, Perućac...Kursevi, kratke obuke, zaroni,iznajmljivanje opreme!